Teknik Özellikler
Rutubet (%):14,5 max 
Ham Protein (%):12,0 min 
Ham Selülöz(%):3,0 max 
Ham Kül(%):3,0 max 
Ürün Bilgisi:
Fırınlarda ekmek altlarının yapışmasını engelleme kullanılır ve kendine özgü bir tat verir. 
Yapısal Özellikleri:
*Karbonhidrat sindirimini yavaşlatarak,kan şekerinin ani yükselmesini önler. 
*B grubu vitaminler ve posa yönünden zengindir. 
*Uzun süre tok tutar ve bağırsakları çalıştırır. 
*Razmol kepeğin inceltilmiş halidir. 
*Razmol un sağlıklı,ekonomik,protein değeri yüksek. 
*Razmol beyaz unların kepekli olması için içine isteyen karıştırabilir. 
*Ayrıca razmol hayvanlara da verilebilir. 
*Teknolojik bir üründür. 
![]()